Nu on air

Title

Artist

Background

Gay cruiseschip naar Curaçao

08-02-2023

Een cruiseschip met alleen maar homoseksuele gasten komt morgen naar Curaçao. Het zou gaan om zo’n vijfduizend passagiers. De grootste gay cruise ooit. Naast de gebruikelijke toeristische attracties worden er speciale activiteiten voor hen georganiseerd. Zo zijn er drag shows in de binnenstad. Ook wordt het carnaval uitgelicht. Het is niet de eerste keer dat een zogeheten gaycruise de haven aandoet. Curaçao staat bekend als de meest homovriendelijke bestemming in het Caribische gebied. Voor deze trip heeft Atlantis de Harmony of the Seas gecharterd. Het cruiseschip is 4 februari vertrokken vanuit Fort Lauderdale. Vandaag is het schip op Aruba. Na Curaçao zet de boot weer koers richting Fort Lauderdale.


Reacties
  1. Teun Besseling   On   10-02-2023 at 16:45

    Hoi ik ben Teun, ik ben een gevoelige 19 jarige homo en ik woon in het armoedige Arnhem. Ik droom al mijn hele leven van een exotische bootreis met wat exotische extra’s om het maar zo te noemen ;). Mijn marge is 14 to 60 jaar maar grenzen zijn er om gebroken te worden. Daarnaast hou ik heel erg veel van muziek omdat ik daar al mijn gevoeligheid en gayheid ik kwijt kan. Dankjewel voor het lezen knapperds. En zoals de coole kids het zeggen… l8ter alliGAYtor

Reageer

Je mailadres zal nooit gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *