Nu on air

Title

Artist

Background

Grondige renovatie leerhotel van start

28-10-2022

Gisteren vond de groundbreaking ceremonie voor het nieuwe leerhotel plaats. Het Hospitality Experience Centre, zoals het nu nog heet, is gevestigd in het pand van het voormalige Hector Suites Hotel op het WTC-terrein. In het leerhotel worden studenten in de hospitality- en toerismebranche opgeleid tot professionals. Er is een wedstrijd uitgeschreven voor de nieuwe naam van het leerhotel. Het streven is dat het leerhotel, na een grondige renovatie, in het eerste kwartaal van 2023 in gebruik kan worden genomen door studenten en hotelgasten.


Reacties
  1. Hira shalinie   On   28-10-2022 at 10:38

    Ik vindt dit heel fijn , ik heb toerisme gestudeerd op mbo niveau , wil graag verdervgaan in mijn carrière. Hopen kan dit leerhotel wat voor mij betekenen.ik ben een surinamer

Reageer

Je mailadres zal nooit gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *