Nu on air

Title

Artist

Background

VACATURE: radiomaker (m/v) op Curaçao

16-12-2021

Altijd gedroomd van een fulltime radiobaan? En dan ook nog als een spannend avontuur op een tropisch eiland? Lees dan snel verder!


Reacties
 1. daniel ten hoopen   On   17-12-2021 at 18:34

  Tof en ik ben in. Precies wat ik wil naar 25 jaar radio en televisie. Ik zou hier graag met iemand die erover gaat in gesprek gaan. Ik breng een hoop mee en hou van talent en uitdagingen. Laten we het doen.

 2. Luuk Milo   On   22-12-2021 at 16:54

  Lache zeg! Afgelopen zomer een kijkje genomen bij jullie in de studio, zeker een fijne werkplek! Hoop dat de geschikte DJ zich zal melden!

 3. Yael   On   06-01-2022 at 13:37

  Hallo Gelukkig Nieuw Jaar me Naam is Yael
  Ik Ben een Dj ik ben net uit nederland terug naar curacao gekomen ik wil graag in jullie TEAM Als Dj Familie komen. ik heb jullie wel een Apje Gestuurt maar geen Antword.ik hoop graag iets terug kunnen horen dankje wel Groetjes

Reageer

Je mailadres zal nooit gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *