Artiest

Background

Curaçao verliest eerste wedstrijd in Concacaf Nations League 2024

door Op 09-09-2024

Bondscoach Dick Advocaat heeft vrijdagavond met Curaçao de eerste wedstrijd in de Concacaf Nations League 2024 verloren. Het elftal van de Nederlandse trainer ging met 2-1 onderuit tegen Saint Lucia. De nederlaag was een flinke tegenvaller. Curacao staat op de 86e plek van de FIFA-ranglijst. Saint Lucia is de nummer 170 van de wereld. Het team van Advocaat stond na 55 minuten met 2-0 achter, in de 63e minuut scoorde Joshua Brenet de enige Curaçaose treffer.

De andere landen in de poule zijn Grenada en Saint Martin, het Franse deel van Sint-Maarten. Grenada was in het eerste onderlinge duel met 2-0 te sterk. Vanmiddag om vijf uur speelt Curacao tegen Saint Martin in het Kirani James Athletics Stadium in Grenada.