Campo Alegre failliet

door on 04-06-2020

De rechtbank op Curaçao heeft Campo Alegre failliet verklaard. Dat meldt de EXTRA vandaag. Zowel het bedrijf dat het bordeel expoliteerde als Campo zelf hebben eerder deze week faillissement aangevraagd. Dat heeft de rechter uitgesproken. Er zou sprake zijn van schulden bij verschillende bedrijven, waaronder aan een bedrijf dat schoonmaakt. Volgens de krant is er verder een schuld van 6.9 miljoen gulden aan de belasting.


De comments
  • Hendrikus Martens   On   04-06-2020 at 19:45

   Hei Jan, ik kwam aan in April 1970, om jullie lichting of te lossen.
   Hans Vermie, jouw vriend, heb ik afgelost. Misscien herinner je mij nog, SNRT Henny Martens

 1. Verdrietige man   On   07-06-2020 at 11:50

  Wat een vreselijk nieuws. Een groot verlies voor de ijsberen. Ik denk met nostalgische gevoelens terug aan de tijd dat je je op het kamp nog kon verwennen door dames uit de meest tropische oorden zoals colombia, dominicaanse republiek en venezuela. Het kamp was de plek waar je waar kreeg voor je geld. Ik was er een half jaar geleden. Het was al vergane glorie. Ik zag mezelf in de weerspiegeling van een van de ramen. Ik zag de me rimpels en me inhammen. Ik was oud geworden. God wat mis ik die tijd

Laat een opmerking achter

Je mailadres maken we niet openbaar. Verplichte velden hebben een *Current track

Title

Artist

Background