Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Silvania geschokt over lange wachtlijsten CMC

door Op 08-08-2023

Dat de wachtlijsten van diverse afdelingen binnen het CMC lang zijn, was al bekend. Maar in werkelijkheid blijken er meer mensen op hun beurt te wachten dan tot nu toe werd aangenomen. De reden is dat niet iedereen die een afspraak wil in het ziekenhuis, ook daadwerkelijk op een wachtlijst wordt geplaatst. Dit blijkt uit een brief die de Inspectie voor de Volksgezondheid vrijdag naar het ziekenhuis stuurde. Minister van Gezondheid Javier Silvania is geschokt over het nieuws. Volgens de bewindsman moeten patiënten na 6 weken op de wachtlijst worden geplaatst en niet na 3 maanden, zoals nu gebeurt, meldt het Antilliaans Dagblad. 


Meningen van de lezer
  1. Ben   Op   08-08-2023 om 08:07

    Ik denk dat de term wachtlijst hier wel heel ver opgerekt wordt.

    Stel de arts en ik spreken af dat de volgende controle over een jaar is. Ik kom bij de balie waar de assistente zegt dat ik over 9 maanden zelf moet bellen voor een afspraak. Dan bel ik na 9 maanden, maak een afspraak en 3 maanden later zit ik weer bij de arts.
    Heb ik dan 12 maanden, 9 maanden of 3 maanden op een wachtlijst gestaan?

    Boekhouden en Gezondheidszorg, niet zijn sterke kanten.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *Lees verder