Nu on air

Title

Artist

Background

Verpleegkunde-vacatures in Nederland voor Curaçao

19-01-2022

Op de site vacatures.nursing.nl staat een oproep voor ic-verpleegkundigen die op Curaçao ingezet kunnen worden. Dat meldt het Antilliaans Dagblad vandaag. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een pool die indien nodig een aantal weken kunnen worden ingezet. De vacature is geplaatst door een zorgrecruiter. De sollicitanten moeten affiniteit hebben met het Caribisch gebied. Het bureau zorgt voor een vliegticket, huisvesting en een auto.


Reacties
 1. Romae   On   19-01-2022 at 11:21

  Beste heer/mevrouw,

  Heel graag informeer ik naar een mogelijke vacature als verpleegkundige.

  Ik ben 23 jaar oud en afgelopen zomer afgestuurd als HBO verpleegkunde. Inmiddels ben ik werkzaam op een chirurgische afdeling in het Spaarne Gasthuis. Toch zou ik heel graag een bijdrage willen leveren aan de zorg in Curaçao.

  Bij interesse stuur ik mijn CV.

  Mochten jullie interesse hebben, mail mij gerust.

  Ik hoor het graag!

  Met vriendelijke groet,

  Romae Kochheim

 2. Inki   On   19-01-2022 at 17:33

  En wie draagt er zorg voor de verplicht VRW? Wordt die dan met spoed aangevraagd door die recruiter? Moet de verpleegkundige dit zelf doen? Of zorgt de overheidsinstantie Curaçao hiervoor???

  Met vriendelijke groet

  Inki
  I for all

Reageer

Je mailadres zal nooit gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *